VEPŘOVÝ BŮČEK PLNĚNÝ MANDLOVOU NÁPLNÍ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA MASO / 




INGREDIENCE: 1,5 vepřového bůčku, 5 žemlí, 2 d1 mléka, 100g másla, 2 vejce, 50g mandlí, sůl, mletý pepř, česnek, vegeta, zelená petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový bůček očistíme uděláme kapsu a žebra vykostíme. Dbáme abychom kapsu neprořízli. Maso osolíme a potřeme česnekem. Žemle nakrájíme na kostičky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout. Máslo utřeme se žloutky do pěny přidáme sekanou zelenou petrželku a mlety pepř. Z bílků ušleháme sníh s troškou soli. Utřené máslo a sníh vmícháme do navlhčených žemlí spolu s praženými mandlemi a trochou vegety. Nádivku naplníme do bůčku, zašijeme nebo sepneme jehlicí, na pekáčku mírně podlijeme a zvolna pečeme. Nejprve pečeme bůček položený kůží na pekáček tak, aby při pečení kůže ve vodě změkla. Pak teprve bůček obrátíme, kůži nařežeme na kostičky a pečeme do měkka, až je kůže do červena a křupava upečená. Během pečení stále přeléváme výpekem. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory, bramborová kaše a zeleninové saláty.



VEPŘOVÝ BŮČEK PLNĚNÝ MANDLOVOU NÁPLNÍ. VEPŘOVÝ BŮČEK PLNĚNÝ MANDLOVOU NÁPLNÍ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1401 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz